8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (2023)

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (1)

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (2)Skrevet af: Ole Stouby

Er prisen afgørende for, om du vil tage på solferie til udlandet? Hvis ja, vil en afbudsrejse ofte være løsningen for dig. Her får du 8 budgetvenlige råd til, hvordan du finder den billigste og bedste afbudsrejse. Hvis du blot anvender 2-3 af disse råd, vil du kunne spare rigtigt mange penge. Herudover får du et bonustip om, hvad du også skal huske, når du booker din afbudsrejse.

Indhold i denne artikel:
1. Søg alternativer
2. Vælg en uspecificeret rejse
3. Undgå populære rejsemål
4. Køb en charterflybillet eller en flybillet med rutefly
5. Tilmeld dig en prisovervågning af afbudsrejser
6. Rejs, når ingen andre gør det
7. Rejs med kort varsel
8. Hent Travelmarkets app for afbudsrejser
9. Bonustip til dig
De 100 billigste afbudrejser lige nu

1. Søg alternativer

Søg, søg og søg igen. Den nemmeste måde er at gøre brug af en rejsesøgemaskine. Her kan du nemlig nemt overskue priserne i markedet.Søg f.eks. efter forskellige afrejsedatoer, destinationer og rejselængde.

Hvis du nøjes med at søge på afrejsedato og laveste pris, kan du måske få øjnene op for rejsemål, som du ikke selv har tænkt på.

Kan du forestille dig at flyve fra en anden lufthavn end den nærmeste? Det skulle du faktisk overveje. Der kan nemlig være mange penge at spare ved at rejse fra en alternativ lufthavn. Måske er der flere billige rejser tilbage med afrejse fra den alternative lufthavn. Du kan også være heldig, at der er ledige pladser på den rejse, som den nærmeste afrejselufthavn melder udsolgt på.

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (3)

De største lufthavne tilbyder ofte de billigste charterrejser, da rejsearrangørerne lettere kan disponere flyene her. Omvendt kan du spare lidt på parkeringsomkostninger ved at benytte de mindre lufthavne, hvor du måske betaler lidt mere for rejsen. Så start med en åben søgning med flere afrejselufthavne for at få det bedste overblik.

2. Vælg en uspecificeret rejse

Hvis du bare ønsker en solrejse og ikke har specielle ønsker, kan du spare rigtigt mange penge ved at vælge en uspecificeret rejse. Du kan risikere at havne på et helt simpelt hotel, eller du kan være heldig og komme til at bo på et 4-stjernet hotel.

Familie med børn
Skal du rejse med børn, kan det dog være en god idé at vælge en specificeret afbudsrejse, hvor du bor på et familiehotel med børnefaciliteter såsom børnepool.

Single eller par uden børn
Ønsker du fred og ro, vil det også være en god idé at vælge en specificeret afbudsrejse, hvor du f.eks. vælger et hotel kun for voksne.

3. Undgå populære rejsemål

Der er ofte stor efterspørgsel på de populære rejsemål, hvilket bevirker, at priserne dertil er højere. Vov at gå mod strømmen, og vælg de rejsemål fra, som alle taler om i år. Hvis du i stedet satser på et andet rejsemål, vil du helt sikkert få en billigere rejse.

4. Køb en charterflybillet eller en flybillet med rutefly

For at få mest muligt for pengene kan du også vælge selv at sammensætte dit fly og hotel. På den måde får du også en større valgfrihed.

Mange afbudspriser fra rejsebureauerne inkluderer ofte bare en flybillet. Derfor kan du f.eks. købe en rigtigt billig charterflybillet og kombinere den med en selvbooket feriebolig.

Find dit charterfly her
Find dit hotel eller din lejlighed her

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (4)En anden mulighed er, at du køber en billig flybillet med rutefly og en selvbooket feriebolig.

Find dine flybilletter med rutefly her
Find dit hotel eller din lejlighed her

Dog skal du vide, at du ikke altid er dækket af Rejsegarantifonden, og at du ikke har adgang til rejseguider på din ferie.

Et alternativ er at vælge et rejseselskab, der har specialiseret sig i at tilbyde pakkerejser med rutefly til de populære feriedestinationer. I afbudsrejsesøgemaskinen på travelmarket.dk kan du finde rejser med rutefly i samme søgning som de traditionelle tilbud fra charterselskaberne.

5. Tilmeld dig en prisovervågning af afbudsrejser

Hvis du ønsker at følge prisudviklingen på en afbudsrejse, kan jeg varmt anbefale, at du opretter en såkaldt ”prisagent” hos eksempelvis travelmarket.dk. Herved kan du dagligt følge prisudviklingen til de destinationer, du ønsker at rejse til, og i den periode du har mulighed for at rejse. Du får i princippet din egen personlige rejseside og en daglig mail med de opdaterede priser i en samlet oversigt.

Opret en gratis charterprisagent hos Travelmarket her

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (5)

6. Rejs, når ingen andre gør det.

Har du mindre børn under skolealderen, eller rejser du uden børn, bør du undgå at rejse i skoleferierne og helligdagsferierne. De laveste priser finder du nemlig oftest i ugerne før og efter skoleferierne.
Andre billige rejseperioder kan være:
• Efter nytår og frem til vinterferien.
• I maj og juni frem til Skt. Hans.
• I slutningen af august og starten af september.
• Sidste uge i november og frem til ugen inden jul.

7. Rejs med kort varsel

Hvis du ikke er afgrænset af at skulle rejse i en bestemt uge eller på en bestemt dag, kan det virkelig betale sig at have lidt eller ganske meget is i maven. De rigtigt billige rejser får du ofte ved at vente indtil ganske tæt på afrejsedagen, hvis det vel at mærke ikke er i højsæsonen. Du skal blot sørge for at have taskerne pakket og passet parat!

8. Hent Travelmarkets app for afbudsrejser

Med Travelmarkets app for afbudsrejser kan du søge efter rejser uanset, hvornår du får lyst til ferie. Først finder du rejsen i vores app. Derefter går du direkte til rejseselskabet og bestiller rejsen. Du kan også videresende rejsen til din PC, hvor du i ro og mag kan købe den.

Download Travelmarkets app her

Bonustip 1: Husk at tænke på visum

Inden du booker din rejse, skal du huske at undersøge, om der er visumkrav for indrejse til det valgte rejsemål. Ved indrejse til visse lande kræves der nemlig visum, og det er dit ansvar at være i besiddelse af det nødvendige visum ved afrejse. Kontakt det valgte rejsebureau for at høre, om de eventuelt kan hjælpe med at bestille visummet.

Bonustip 2: Søg også afbudsrejser med All Inclusive
Hvis du holder af rejser med All Inclusive, så kan det være en god idé, at udvide din søgning efter afbudsrejser med også at søge efter All Inclusive. Hvis du finder en billig afbudsrejse, hvor All Inclusive er inkluderet, så har du mulighed for at komme en rigtig god og en rigtig billig ferie. Søg selv efter afbudsrejser med All Inclusive her.

Find din afbudsrejse her

Download Travelmarkets e-bog ”Sådan får du billigere rejser”

FAKTA OM AFBUDSREJSER

Vi får rigtig mange henvendelser, som gerne vil vide mere om afbudsrejser. Her forsøger vi at svare på nogle af de mest almindelige.

Hvad er afbudsrejser? // Hvordan fungerer afbudsrejser?
Afbudsrejser er i virkeligheden et helt forkert ord at bruge. Afbudsrejser er nemlig ikke rejser, der bliver afbestilt. Det er de rejser, som rejsebureauerne ikke får solgt. Så et bedre navn ville være restpladser, og det kalder man faktisk også afbudsrejser for i Norge.

Hvor finder man de billigste afbudsrejser?
Efter vores mening er en prissammenligningstjeneste som travelmarket.dk den bedste mulighed, når der skal kigges efter afbudsrejser. Det svinger meget hvilke rejseselskaber der er billigst, og da vi sammenligner priser for alle bureauerne på Travelmarket, ja så er det lettest at finde de billigste afbudsrejser hos os.

Hvordan søger man efter afbudsrejser?
I denne artikel får de de bedste tips i kort form, som vi kan give om at finde billige afbudsrejser. Jeg vil også anbefale, at du henter vores e-bog Sådan finder du de billigste afbudsrejser.

Hvor går de billige afbudsrejser hen?
Afbudsrejserne går typisk til de populære rejsemål for charterferie. De mest populære lande, og dem der er flest afbudsrejser til er Grækenland, Tyrkiet og Spanien. Men du kan også finde afbudsrejser til Bulgarien, Thailand, Malta, Cypern og mange andre lande.

Hvad koster afbudsrejser?
Prisen på afrejser svinger meget alt efter sæsonen. Udenfor højsæsonen, som er i skolernes ferie, kan du af og til være heldig at finde en uges ferie med fly og hotel inkluderet til under kr. 1.000,-. Når det regner i Danmark midt i juli, så sker det nogle gange, at de billigste afbudsrejser koster mere end kr. 3.000,-.

Topfoto af (c) istockphoto / BraunS
Foto (c) istockphoto / junial
Foto (c) istockphoto / marekuliasz
Foto (c) istockphoto / dejanristovski

De 100 billigste afbudrejsetilbud lige nu

På listen herunder kan du altid finde de 100 billigste afbudsrejser lige nu. Listen opdateres løbende og gør det let for dig at finde rundt i det store udbud af rejser.

Du kan også søge afbudsrejser fra forskellige lufthavne. Der er nogle af de mest populære:
Afbudsrejser fra KøbenhavnAfbudsrejser fra BillundAfbudsrejser fra Aalborg

Læs også: De 100 billigste ferier med All Inclusive
Læs også: De billigste 3* charterrejser til Spanien
Læs også: Billige charterferier til Grækenland

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (6)

SardinienResidence I Mirti BianchiItalien (7 nætter)Lejlighed

1.238,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (7)

SideLemas Suite Hotel by KulabeyTyrkiet (7 nætter)Dobbeltværelse

1.398,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (8)

MallorcaHostal NeptunoSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse med balkon el. terrasse

1.404,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (9)

Lloret de MarApartaments Lloret SunSpanien (7 nætter)Studio

1.413,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (10)

AlanyaAnahtar Apart HotelTyrkiet (7 nætter)Lejlighed

1.424,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (11)

PortimaoStudio 17 AtlanticHotelsPortugal (7 nætter)Studio

1.442,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (12)

AlbufeiraHotel Torre Velha AL AlbufeiraPortugal (7 nætter)Værelse - adskilte senge

1.461,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (13)

Santa Susannahtop Royal SunSpanien (7 nætter)Værelse - adskilte senge

1.469,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (14)

AlcudiaBLUESEA Piscis - Adults onlySpanien (7 nætter)Dobbeltværelse med balkon/terrasse

1.485,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (15)

CalellaHaromarSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse

1.487,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (16)

Cala dorBLUESEA Club MarthasSpanien (7 nætter)Standard Studio

1.495,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (17)

Cala dorBLUESEA Es BoleroSpanien (7 nætter)Lejlighed

1.505,-Søg

(Video) FAST Money Methods to Make Millions in GTA Online

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (18)

AlanyaElegant Baronessa Apart HotelTyrkiet (7 nætter)Værelse

1.516,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (19)

Can PicafortAfricamarSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse med balkon

1.529,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (20)

Porto CristoHotel THB Felip - Adults OnlySpanien (7 nætter)Dobbeltværelse

1.569,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (21)

Tossa de MarDon Juan TossaSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse Twin (adskilte senge)

1.575,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (22)

CalpeEsmeralda ApartmentsSpanien (7 nætter)Lejlighed med balkon el. terrasse

1.579,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (24)

Santa PonsaPierre & Vacances Mallorca DeyaSpanien (7 nætter)Lejlighed 1 soveværelse

1.583,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (25)

AlmunécarPension San SebastianSpanien (7 nætter)Værelse

1.590,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (26)

KemerCastello Hotel & ApartsTyrkiet (7 nætter)Dobbeltværelse

1.592,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (27)

Porto CristoTHB Felip Class HotelSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse (anneks)

1.603,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (28)

SalouHotel Salou BeachSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse med balkon

1.607,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (29)

Porto ColomPierre & Vacances Apartamentos Mallorca CeciliaSpanien (7 nætter)Studio

1.610,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (30)

Cambrils de MarCosta VerdeSpanien (7 nætter)Lejlighed

1.610,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (31)

RondaArunda IISpanien (7 nætter)Dobbeltværelse

1.615,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (32)

MijasILUNION Hacienda de MijasSpanien (7 nætter)Værelse

1.618,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (33)

La PinedaHotel Best TerramarinaSpanien (7 nætter)Værelse med balkon el. terrasse

1.618,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (34)

Santa PonsaPierre & Vacances Mallorca DeyaSpanien (7 nætter)Lejlighed

1.655,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (35)

Tossa de MarHotel Mar de TossaSpanien (7 nætter)Economy dobbeltværelse

1.657,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (36)

SardinienIl Borgo di Punta MaranaItalien (7 nætter)Studio

1.659,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (37)

Lloret de MarH-TOP Royal Star & SPA Spanien (7 nætter)Dobbeltværelse Twin (adskilte senge) med balkon/terrasse

1.665,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (38)

CalellaNeptuno ApartmentsSpanien (7 nætter)Studio

1.681,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (39)

Cala RatjadaAmorosSpanien (7 nætter)Economy-værelse med balkon el. terrasse

1.689,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (40)

(Video) 50 Disney World Ride Hacks

GiardiniArtemideItalien (7 nætter)Studio med terrasse

1.690,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (41)

El ArenalHotel IrisSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse

1.691,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (42)

Can PicafortAfricamarSpanien (8 nætter)Room

1.694,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (43)

Can PastillaAmic Can PastillaSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse

1.705,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (44)

SideVictoria Princess Hotel & ApartTyrkiet (7 nætter)Economy dobbeltværelse

1.710,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (45)

Roquetas de MarPlayacapricho HotelSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse

1.719,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (46)

AlgarveVilamarPortugal (7 nætter)Værelse med balkon

1.723,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (47)

AlvorClub Alvor FeriasPortugal (7 nætter)Studio med balkon

1.734,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (48)

MallorcaBLUESEA Club Martha’sSpanien (7 nætter)Studio MED BALKON

1.738,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (49)

Malgrat de MarReymar PlayaSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse

1.750,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (50)

AlcudiaAfricamar AparthotelSpanien (8 nætter)Dobbeltværelse

1.754,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (51)

Pineda De Marhtop Pineda PalaceSpanien (7 nætter)Værelse - adskilte senge

1.761,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (52)

BlanesMiranda HostalSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse

1.764,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (53)

Malgrat de MarALEGRIA Maripins Spanien (7 nætter)Dobbeltværelse med balkon/terrasse

1.765,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (54)

TorroxOlée Nerja Holiday Rentals Spanien (7 nætter)Deluxe lejlighed

1.805,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (55)

BlanesPierre & Vacances Apartamentos Blanes PlayaSpanien (7 nætter)Studio (havudsigt) med balkon el. terrasse

1.806,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (56)

Roquetas de MarHotel Colonial MarSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse med balkon el. terrasse

1.810,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (57)

Cala RatjadaHotel Triton BeachSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse

1.824,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (58)

FelanitxSant Salvador Petit HotelSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse

1.830,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (59)

El ArenalPalma Bay Club ResortSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse Twin (adskilte senge)

1.835,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (60)

Pineda De MarApartamentos Checkin BeatrixSpanien (7 nætter)Lejlighed med balkon (1 soveværelse)

1.837,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (61)

Playa de PalmaPabisa SofiaSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse

1.841,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (62)

Cala MillorBlueSea Gran PlayaSpanien (7 nætter)Economy lejlighed med balkon el. terrasse (anneks)

1.842,-Søg

(Video) New *BEST* Fuse Methods on Pet Simulator X Kawaii Update (Roblox)

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (63)

BenidormHotel Flats Friends Mar BlauSpanien (7 nætter)Værelse (udsigt til byen/bygninger)

1.842,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (64)

AlmunécarToboso AlmunecarSpanien (7 nætter)Værelse - adskilte senge

1.849,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (65)

FuengirolaApartamentos JabegaSpanien (7 nætter)Studio (begrænset havudsigt) med balkon el. terrasse

1.853,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (66)

MontaioneLa CollinellaItalien (7 nætter)Lejlighed (1 soveværelse)

1.853,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (67)

EsteponaOna Valle Romano Golf & ResortSpanien (7 nætter)Lejlighed (2 soveværelser)

1.861,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (68)

MaltaPorto Azzurro AparthotelMalta (7 nætter)Studio

1.863,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (69)

SalouHotel BelvedereSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse med balkon/terrasse

1.865,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (70)

Cala MillorHotel Apartamentos MoritoSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse med balkon el. terrasse

1.870,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (71)

PortimaoMirachoro III ApartamentosPortugal (7 nætter)Studio med balkon

1.871,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (72)

AlgheroRivieraItalien (7 nætter)Dobbeltværelse

1.872,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (73)

Playa de PalmaOleander HotelSpanien (7 nætter)Værelse med balkon el. terrasse

1.872,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (74)

Playa de MuroHSM Lago ParkSpanien (7 nætter)Premium lejlighed med balkon el. terrasse

1.873,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (75)

St. Pauls BayPorto Azzurro AparthotelMalta (7 nætter)Standard Studio

1.875,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (76)

NerjaHostal AbrilSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse

1.881,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (77)

Palma Nova / MagalufMartha's ApartmentsSpanien (7 nætter)Lejlighed med balkon

1.885,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (78)

La PinedaEstival Park Hotel ResortSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse med balkon el. terrasse

1.895,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (79)

EsteponaOna Club Bena VistaSpanien (7 nætter)Lejlighed (1 soveværelse)

1.901,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (80)

KemerWassermann HotelTyrkiet (7 nætter)Dobbeltværelse

1.902,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (81)

FuengirolaReyesolSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse

1.906,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (82)

Puerto de PollencaApartamentos MassolSpanien (7 nætter)Lejlighed med balkon el. terrasse

1.914,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (83)

AlcamoGrand Hotel La BatiaItalien (7 nætter)Dobbeltværelse

1.914,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (84)

Cala GononeHotel Il Nuovo GabbianoItalien (7 nætter)Dobbeltværelse

1.942,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (85)

MarbellaPension AduarSpanien (7 nætter)Værelse - adskilte senge

1.942,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (86)

Praia da RochaApartamentos Turisticos Flor da RochaPortugal (7 nætter)Lejlighed (1 soveværelse)

1.943,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (87)

KretaPetra VillageGrækenland (8 nætter)Maisonette

1.950,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (88)

GaggiIl Poggio Country ResortItalien (7 nætter)Classic dobbeltværelse med terrasse

1.958,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (89)

NotoKallikoros Hotel - Spa & ResortItalien (7 nætter)Studio med balkon

1.962,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (90)

StalisIraklis ApartmentsGrækenland (8 nætter)Studio

1.964,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (91)

MaliaHappy Days StudiosGrækenland (8 nætter)Superior Studio

1.966,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (92)

QuarteiraPinhal do SolPortugal (7 nætter)Værelse med balkon el. terrasse - adskilte senge

1.973,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (93)

Palma Nova / MagalufApartamentos Roc PortonovaSpanien (7 nætter)Lejlighed 1 soveværelse

2.008,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (94)

ViareggioStella d'ItaliaItalien (7 nætter)Dobbeltværelse

2.010,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (95)

Can PastillaHotel Amic GalaSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse

2.013,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (96)

AntalyaH.M.A. Hotel & SuitesTyrkiet (7 nætter)Studio standard

2.014,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (97)

RagusaDomus Aurea ResortItalien (7 nætter)Dobbeltværelse

2.019,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (98)

CataniaOperaItalien (7 nætter)Dobbeltværelse

2.023,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (99)

TorremolinosMarconfort Costa del SolSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse (begrænset havudsigt)

2.029,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (100)

Palma de MallorcaHotel Amic GalaSpanien (7 nætter)Standard

2.033,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (101)

GaggiIl Borgo Country ResortItalien (7 nætter)Classic dobbeltværelse med balkon el. terrasse

2.033,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (102)

AlbufeiraAldeia Da FalesiaPortugal (7 nætter)Studio (udsigt til haven) med balkon el. terrasse

2.033,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (103)

Porto ColomHotel Club Cala MarsalSpanien (7 nætter)Værelse

2.043,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (104)

Ayia NapaFedrania Gardens HotelCypern (7 nætter)Superior-værelse med balkon

2.050,-Søg

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip (105)

BenalmadenaMS Pepita ApartmentsSpanien (7 nætter)Economy Studio

2.051,-Søg

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Du kan selv søge efter din afbudsrejse i Travelmarkets søgemaskine for afbudsrejser her

.

Hvordan søger man efter afbudsrejser?

I denne artikel får de de bedste tips i kort form, som vi kan give om at finde billige afbudsrejser. Jeg vil også anbefale, at du henter vores e-bog Sådan finder du de billigste afbudsrejser.

Hvor finder man de billigste afbudsrejser?

Efter vores mening er en prissammenligningstjeneste som travelmarket.dk den bedste mulighed, når der skal kigges efter afbudsrejser. Det svinger meget hvilke rejseselskaber der er billigst, og da vi sammenligner priser for alle bureauerne på Travelmarket, ja så er det lettest at finde de billigste afbudsrejser hos os.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Van Hayes

Last Updated: 13/06/2023

Views: 6414

Rating: 4.6 / 5 (46 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Van Hayes

Birthday: 1994-06-07

Address: 2004 Kling Rapid, New Destiny, MT 64658-2367

Phone: +512425013758

Job: National Farming Director

Hobby: Reading, Polo, Genealogy, amateur radio, Scouting, Stand-up comedy, Cryptography

Introduction: My name is Van Hayes, I am a thankful, friendly, smiling, calm, powerful, fine, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.